Schimmelnagel kind behandelen

schimmelnagel en kalknagel behandeling

Schimmelnagel kind behandelen

Schimmelnagels zijn een veelvoorkomend probleem naarmate mensen ouder worden. Toch komt een schimmelnagel ook veel voor bij kinderen.

Het kan dan lastig zijn om een geschikte oplossing te vinden. Heeft uw kind last van een schimmelnagel? Dan biedt onze pijnloze PACT® (Photodynamische Antimicrobiële Therapie) behandeling uitkomst!

Deze behandelingsmethode is veilig voor kinderen vanaf 6 jaar. Met de PACT-therapie behandelen we op zeer effectieve wijze de schimmelnagel van uw kind.

 • Schimmelnagel kind behandelen met PACT-therapie
 • Effectieve behandeling van schimmelnagels
 • Geheel pijnloos
 • 100% schimmeldodend
 • Gratis intakegesprek
 • Ook voor vinger- en duimnagels
 • Slechts 4 behandelingen* nodig en zichtbaar effect na 3 behandelingen
 • Veilig voor kinderen vanaf 6 jaar

*Bij een milde besmetting. Indien de nagel ernstig is besmet, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk.

Schimmelnagel bij kind behandelen met PACT-therapie

Schimmelnagels zijn een hardnekkig probleem waar ook kinderen mee te maken kunnen krijgen. Wanneer u bekend bent met schimmelnagels, weet u dat een schimmelnagel normaal gesproken niet snel verholpen kan worden. Gelukkig is dat niet meer het geval dankzij de PACT-therapie van De Kalknagelkoning. Dankzij deze pijnloze en effectieve schimmelnagel behandeling merkt u na 3 behandelingen al zichtbaar effect. Een behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Wat is PACT-therapie?

De PACT-therapie is een speciale methode voor het behandelen van schimmelnagels. Deze Duitse behandelingstherapie komt oorspronkelijk uit de tandartswereld en wordt al langere tijd gebruikt bij het succesvol behandelen van teennagels. Met de PACT-therapie zijn we in staat om de schimmel nagenoeg volledig te doden. Geheel pijnloos en zonder bijwerkingen. Hierdoor is deze methode ook zeer geschikt voor het behandelen van schimmelnagels bij kinderen vanaf 6 jaar.

Verschil tussen lasertherapie en PACT-therapie

Het grootste verschil tussen de traditionele lasertherapie en de PACT-therapie, is dat de PACT-behandeling ook geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar, zwangere vrouwen en mensen met een fragiele gezondheid. Veel cliënten geven de voorkeur aan onze PACT-therapie boven de traditionele lasertherapie omdat het volledig pijnloos is. Dit in tegenstelling tot het laseren van de nagel, wat vaak erg pijnlijk is.

Voordelen PACT-therapie

Overweegt u een PACT-behandeling voor het behandelen van een schimmelnagel bij uw kind? Dit zijn de voordelen:

 • Effectieve, snelle en pijnloze methode
 • Geen bijwerkingen
 • Ook voor vinger- en duimnagels
 • De schimmel wordt 100% gedood
 • Er komt een nieuwe, gezonde nagel terug
 • Na het behandeltraject kunt u weer zorgeloos open schoenen of slippers dragen!

Voor- en na foto’s

De Kalknagelkoning

7 jarige komt van schimmelnagels af

Dit is een meisje van 7 jaar oud.Zij heeft kalknagels gekregen nadat zij de schoenen van haar moeder had aangedaan. Zij vond deze mooi en droeg deze uiteraard alleen “thuis”. En normaal gesproken zou er niets aan de hand zijn als de moeder geen kalknagels had. Hierdoor is de 7 jarige besmet geraakt met de schimmel.Ook kinderen vanaf 7 jaar oud mag ik behandelen, de behandelingen zijn pijnloos en allen zonder bijwerkingen. Het resultaat was al na 4 maanden te zien.

Snel zichtbaar resultaat

Tijdens de PACT-behandeling doden we de schimmel op de vinger-, duim- of teennagel, zodat er weer een gezonde nagel groeit. Daarnaast frezen we de schimmelnagel, waardoor hij er optisch direct beter uitziet. Hierdoor kan uw kind binnen de kortste keren weer zorgeloos sandalen, slippers en open schoenen dragen.

Inzicht in de voortgang

Gedurende het gehele proces wordt uw kind persoonlijk begeleid door één specialist en ontvangt u voortgangsrapportages met foto’s. Hierdoor is het resultaat van de schimmelnagel behandeling altijd transparant. Doorgaans zijn er 4 behandelingen nodig om van schimmelnagels af te komen. Is de nagel ernstig besmet? Dan zijn er meerdere behandelingen nodig.

Nazorg schimmelnagel behandeling kind

Wanneer uw kind de PACT-behandeling heeft ondergaan, start het nabehandelingstraject. De juiste nazorg voorkomt dat er een herinfectie plaatsvindt. Hierdoor kan er snel een nieuwe, gezonde nagel groeien. Hieronder hebben we enkele nazorginstructies op een rijtje gezet:

 • Spoel de voeten na het douchen/wassen goed af
 • Droog goed tussen de tenen en de hielen
 • Doe dagelijks schone sokken aan
 • Ontsmet de schoenen van uw kind die ze tijdens de schimmelinfectie dragen met een schimmeldodende spray
 • We adviseren om in de eerste periode na de behandeling een onderhoudsproduct op de nagel van uw kind te gebruiken om hem zo veel mogelijk tegen herinfectie te beschermen. Tip: maak hierbij gebruik van ons product: De Kalknagelkoning #1, om de gezonde nagel te behouden en een nieuwe besmetting te voorkomen.

Meer weten over schimmelnagel bij een kind behandelen?

Voor meer informatie over het behandelen van een schimmelnagel bij uw kind, kunt u gerust contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via 06 4021 2280 of 010-3216036. Of stuur een mail naar peter@dknk.nl Ook kunt u direct een gratis intakegesprek aanvragen via de website. Klik op de button ‘Gratis intakegesprek’ en u ziet de data en tijden die nog open staan.