Kalknagel behandeling

schimmelnagel en kalknagel behandeling

Kalknagel behandeling

Laat jouw kalknagels behandelen met onze pijnloze PACT-Therapie en geniet de aankomende lente al van nieuwe, gezonde nagels. Van het gratis intakegesprek tot eindresultaat: gedurende het gehele proces geniet je van persoonlijke begeleiding door één specialist. Doorgaans zijn er 4 behandelingen nodig en tijdens het proces ontvang je voortgangsrapportages met foto’s, zodat het resultaat van de behandeling altijd transparant is.

  • Onze PACT-Therapie is geheel pijnloos
  • Gratis intakegesprek en geen wachttijden
  • Slechts 4 behandelingen* nodig; zichtbaar effect na 3 behandelingen
  • Ook veilig voor kinderen vanaf 6 jaar, zwangere vrouwen en
    mensen die een fragiele gezondheid hebben

*Bij een milde besmetting. Indien de nagel ernstig is besmet, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk.

De voordelen van de PACT-methode

Onze cliënten reageren vaak verbaasd positief op de behandelmethode. Dat komt doordat de methode effectief, snel, pijnloos en zonder bijwerkingen uitgevoerd kan worden. Ook het resultaat is iets waar we trots op kunnen zijn: met de PACT-Therapie wordt de schimmel 100% gedood en komt er een nieuwe, gezonde nagel terug. Het dragen van open schoenen of slippers zal daarna geen probleem meer zijn.

In tegenstelling tot een lasertherapie is onze methode ook veilig voor kinderen vanaf 6 jaar, zwangere vrouwen en mensen die een fragiele gezondheid hebben. Ook goed om te weten: de gehele behandeling is pijnloos, in tegenstelling tot het laseren van de nagels wat vaak zeer pijnlijk is.

Wat zeggen ex-klanten?

De afgelopen jaren hebben we vele klanten blij mogen maken door ze van hun kalknagels af te helpen. Zie en lees hieronder enkele succesverhalen.

Vaak had ik zwemmers exceem.

De Kalknagelkoning vertelde mij dat het exceem wordt veroorzaakt door mijn Kalknagels. Sinds ik de Pact Behandeling aan het doen ben heb ik hier geen last meer van. Mijn huid is rustig, ik heb geen jeuk meer, geen velletjes aan mijn voeten. En geen huid kapot tussen de tenen. Ik ben heel blij hiermee!! Bedankt!

Dhr. S. van W

Ik heb al vanaf dat ik 11 jaar oud ben problemen met mijn huid.

Sinds ik aan mijn Kalknagels wordt geholpen heb ik die problemen niet meer. Vaak jeukten mijn voeten zo erg dat ik er in de nacht wakker van werd. Nu ben ik bijna 30 jaar oud en eindelijk heb ik die problemen niet meer. Dit sinds ik aan mijn Kalknagels wordt geholpen.

Mevr. J.S

Onze methode: PACT-behandeling

Veel kalknagel behandelingsmethodes zijn gebaseerd op een laser. De PACT-methode (Photodynamische Antimicrobiële Therapie) is dat niet. Dit is namelijk een nieuwe methode die oorspronkelijk uit de tandartswereld komt. Met deze technologie wordt de teennagel doeltreffend en geheel pijnloos, zonder bijwerkingen, behandeld. De kalknagel wordt dun afgefreesd en opgeruwd, waarna er een PACT-lamp op de nagel wordt geplaatst en de schimmel afsterft. Voor meer informatie over de PACT-therapie verwijzen we je graag door naar de pagina PACT-therapie.

Behandeltraject

Een kalknagel behandeling bij De Kalknagelkoning bestaat uit vier fases:

Fase 1: Intakegesprek

Bij het gratis en vrijblijvend intakegesprek wordt er gekeken naar de nagels die behandeld moeten worden. Hier wordt een notitie van gemaakt en verwerkt in het behandelplan en prijsopgave welke je per e-mail ontvangt. Daarnaast wordt de behandeling uitgelegd, zodat je weet wat er van je wordt verwacht en wat je van ons kan verwachten. Ook worden er foto’s van de nagels gemaakt zodat je (indien je de behandeling zou willen) de nagel voor en na kan zien. Deze worden verwerkt in het behandelplan. Na het intakegesprek kun je eventuele vragen stellen en zullen wij deze beantwoorden.

Fase 2: Voortraject

Voordat we beginnen met behandelen, moeten we er zeker van zijn dat het inderdaad om een kalk- of schimmelnagel gaat, en niet om bijvoorbeeld een hoornnagel of Psoriasis-nagel. Bij twijfel sturen we daarom een stukje van jouw nagel naar een laboratorium. Weten we zeker dat het om een kalknagel gaat, dan kunnen we beginnen aan de behandeling.

Fase 3: Behandeling

De specialist stelt samen met jou een behandelschema op van vier behandelingen. De eerste drie behandelingen worden in de eerste tien dagen uitgevoerd. De vierde behandeling vindt plaats na 3 weken. Tussendoor worden er foto’s gemaakt zodat je de nagels kunt ‘monitoren’ en het verloop van het proces kan zien.

Fase 4: Na-traject

Nadat de nagel volledig hersteld is blijft het noodzakelijk om de schoenen nog steeds dagelijks te reinigen na het dragen hiervan. Ook is het noodzakelijk dat er preventie wordt genomen: na het zwemmen de voeten ontsmetten met een antiseptische spray, de nagelknippers uitkoken en het gebruik van zuurstof doorlatende nagellak. Daarnaast kan je 1 keer per jaar gratis langskomen voor een ‘controle’ op de nagels.

Prijs kalknagel behandeling

De prijs van een kalknagelbehandeling begint bij EUR 21,80 per behandeling voor 1 kalknagel, 2 kalknagels EUR 27,05, bij 3 nagels EUR 36,00 etc. Dit is inclusief btw en het schoonfrezen van de nagels. Wil je meer dan tien nagels laten behandelen? Dan wordt er tijdens het intakegesprek een speciale prijs opgesteld. Bekijk de volledige prijslijst voor de prijzen tot tien nagels op onze prijslijst-pagina.

Wat is een kalknagel?

Wanneer er schimmel (mycose) op of onder de nagel groeit, wordt dit een kalknagel (ook wel schimmelnagel) genoemd. Dit komt door de bacteriën en schimmels die op je huid leven. Wanneer zij de kans krijgen binnen te dringen in een nagel, kan er een kalknagel ontstaan. Vaak zie je de nagel dan verkleuren, dikker worden en misvormd raken.

Meestal ontstaat een kalknagel op een beschadigde nagel of een nagel en of huid die vaak vochtig is. Denk hierbij aan mensen die overmatig transpireren in schoenen: dit is voor schimmels een ideale broedplaats. Hoewel kalknagel vaak niet voor ernstige klachten zorgt, wordt dit vaak als onplezierig ervaren omdat het er niet zo fraai uitziet. Daarnaast wordt vaak ervaren dat de huid erg jeukt en er vaak “vurig” uitziet. Ook treedt er vaak een vervelende geur op van de nagel, wat wordt veroorzaakt door de schimmel (mycose).

Over De Kalknagelkoning

We zijn trots op onze methodiek. Van A tot Z: het hele proces wordt begeleid door één specialist. Ook kunnen we zeggen dat De Kalknagelkoning een van de weinige specialisten in Nederland is die zich volledig en uitsluitend focust op het behandelen van kalknagels. Hierdoor breiden we onze jarenlange expertise en kennis op dit gebied constant uit.

Gratis intakegesprek

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen? Plan zelf je gratis en vrijblijvende intakegesprek.