Het dunner slijpen van kalknagels en schimmelnagels

Het dun slijpen van kalknagels en schimmelnagels

Het kan voorkomen dat u last heeft van uw teennagels, dit omdat de teennagels dermate dik zijn geworden door de schimmel waardoor u pijn heeft als u uw schoenen aan heeft. De pijn komt elke dag weer terug en vaak is er ook sprake van een ingegroeide teennagel. De nagels zijn vaak zo aangedaan dat deze alle kanten op groeien.

Daarnaast kan het zo zijn dat u op vakantie gaat of dat er iets anders is waardoor u dunne nagels wilt krijgen voor het moment. Er is een mogelijkheid om nu deze dunne nagels te krijgen. Als specialist op gebied van schimmelnagels en kalknagels kan ik uw teennagels dunner slijpen. Het slijpen is geheel pijnloos, mocht het toch gevoelig worden dan geeft u dit aan en ik zal onmiddellijk stoppen met het slijpen. Door het dunner maken van uw teennagels zult u van uw pijn verlost zijn en kunt u uw schoenen weer aan zonder last van pijn te hebben. Immers zijn de nagels dan dun en heeft u weer een comfortabel gevoel.

Tijdens de behandeling kunt u eventueel vragen stellen over de PACT-Therapie behandeling of informatie mee krijgen. Immers is het zo dat het dunner slijpen van de teennagels een tijdelijke oplossing is. Als de kern van het probleem (de schimmel zelf) niet wordt “aangepakt” dan zullen de teennagels in de loop van de tijd weer dikker worden waardoor u weer pijn gaat ervaren.

Het is mogelijk om hiervoor een afspraak te maken door middel van het contact formulier, eventueel kunt u ook bellen om de afspraak in te plannen. Zodra de afspraak gemaakt is zullen tijdens uw bezoek uw teennagels dunner worden gemaakt. Wel zal ik een aantal vragen stellen met betrekking tot gebruik van bloedverdunners en of andere aandoeningen die betrekking hebben op de behandeling.

De kosten voor het dunner maken van de teennagels zijn EUR 69,95 bij 10 teennagels en EUR 59,95 bij het behandelen van 7 teennagels, vanaf 5 teennagels is het bedrag EUR 49,95 ongeacht de hoeveelheid tenen die dunner gemaakt moeten worden voor alle duidelijkheid; dit kunnen er dan minder zijn dan 5 teennagels.