Gratis intakegesprek

Laden...

Maak een gratis intakegesprek met de kalknagel specialist voor een vrijblijvend advies voor uw kalknagels, 5 dagen in de week geopend. Alle behandelingen zijn op afspraak, hierdoor geen wachttijden, de PACT-therapie is een snelle en efficiënte oplossing, veel mensen gingen u al voor, uitstel is afstel, u wilt uiteindelijk toch ook weer mooie en gezonde nagels?

PACT

Sinds kort is er een “nieuwe” geheel pijnloze behandeling, de PACT-Therapie. De ‘Photodynamische Antimicrobiële Therapie‘ is zeer effectief, heeft na 3 behandelingen al een zichtbaar effect. Mits er “therapie trouw” wordt gehandeld (omgeving moet ook bestreden worden) dan zal de schimmel in zijn geheel gedood worden, waarna de gezonde nagel weer kan gaan groeien.

Gezonde nagel

En dit zonder bijwerkingen, effectief en snel, in een tijdsbestek van 30 dagen. U zult verbaasd van het resultaat zijn, niet alleen maar de schimmelnagel frezen zodat het “lijkt” alsof deze weg is, nee met de PACT-Therapie wordt de schimmel daadwerkelijk gedood en komt er een gezonde nagel terug, de schimmel komt niet meer terug zodat u in de lente en zomer weer onbekommerd open schoenen, sandalen of slippers kan dragen.

schimmelnagel en kalknagel behandeling